Quantcast
Channel: Lasse Storgaard » nokia
Viewing all articles
Browse latest Browse all 8

1½ uges review af Nokia Lumia 800

0
0

Nu har jeg haft telefonen i godt 1½ uge og vil dele lidt tanker om telefonen.

Windows Phone 7.5

Først og fremmest vil jeg sige, at WP7 er udviklende platform. Det har kun været på markedet i lidt over et år og der er derfor funktioner som endnu ikke findes i WP7. Jeg mangler f.eks. understøttelse af den fulde gruppe af Exchange Active Sync (EAS) sikkerhedspolitikker. Arbejder du f.eks. i en bank, vil det nok være et problem, men har du mindre krav til sikkerheden for din mail, ja så er det ikke noget problem. Men det ikke kun på en petitesse som Exchange opsætningen, at platformen endnu ikke helt er moden. Går man f.eks. ind i opsætningen af telefonen, er der mange indstillinger man normalt ville kunne forvente, som endnu ikke er tilgængelig. Men selvom platformen er ”work-in-progress”, har MS været dygtige til at prioritere, så jeg endnu ikke (udover exchange problemet) været udsat for direkte nødvendige mangler jeg har ment er afgørende. De har f.eks. være smarte nok til at inkludere copy paste funktionen fra starten.

Byggekvaliteten

Byggekvaliteten er god, det er næsten som gode de gamle Nokia telefoner. Dog er den lavet i plastic, så lidt mere som 3310 og den slags end de nyere telefoner der lavet i metal, dog stadig en solid og helstøbt plastic. Den føles solid og designet virker sådan nogenlunde gennemtænkt. De har fået har fået en del peber for at gemme USB porten bag en lille plastic klap, hvilket jeg ikke helt forstår. Det giver telefonen en ”lukkethed” som nok beskytter med støv osv. Højtaleren er som man kan læse mange steder, ikke alt for god. Man har ikke rigtig lyst til, at spille musik direkte fra telefonen, men til de daglige nødvendigheder såsom ringetone, alarm og dets lige, er den fin nok. Jeg frygter at skærmen er lidt udsat i den fremskudte position på telefonen, men det må tiden vidst vise. Jeg har desværre allerede fået et par ridser i Gorilla glas skærmen. Men designet er lækkert, den ligger godt i hånden og det er rigtig fint der også er en bumper med. Den holder også de rystende knapper på plads så de ikke larmer så meget.

Batteri

Jeg havde en stor frygt at telefonen slet ikke kunne komme igennem en arbejdsdag på en opladning. Men efter et par chargecycles kan telefonen godt holde strøm til en hel dag. Det har selvfølgelig også hjulpet, at jeg har vænnet mig mere til telefonen, så jeg ikke hvert femte sekund skal checke Twitter, Facebook eller nyhederne på telefonen. Og den kommer igennem dagen selv med Wifi slået til og 2 Exchange mail konti med Push notifikation slået til.

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 8

Latest Images

Trending Articles


Guitarra para colorear


Dang lum kyrteng iing baduk, ong u myntri


Buh maw nongrim surok ha Mawlai


Ngan sa kren, ynda dei ka por, ong U Bah Julius


Khlad u nongthoh khubor


Yn pynkup burom ia U Dolloi ka Elaka Darrang


Vimeo 3.17.0 by Vimeo Inc


Vimeo Create - Video Editor & Smart Video Maker 1.11.0 by Vimeo Inc


LEGO® BOOST 1.9.5 by LEGO System A/S


Dibujos para colorear Bella y Bestia